شرایط اقامت در کردستان عراق به چند صورت می باشد

الف: درخواست پناهندگی

ب: ازدواج

پ: ثبت شرکت و فعالیت تجاری

ت:اشتغال در شرکت

توضیحات

درخواست پناهندگی

شما باید پاسپورت معتبر یا مدارک شناسایی معتبر همراه داشته باشید. و با مراجعت به اداره امور بیگانگان در شهر سلیمانیه یا اربیل درخواست خود را ارائه می دهید. در صورتی که از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشید و بتوانید برگه صلاحیت از اداره آگاهی دریافت نمایید با به همراه داشتن یه ضامن محلی شما موفق به دریافت کارت اقامت یکساله می شود که بعد از هر سال تمدید می گردد.

ازدواج

در صورتی که شما در کردستان عراق ازدواج نمایید ,میتوانید با ارائه ی پاسپورت خود و مداراک همسراتان و سند ازدواج (البته باید ازدواج شما در کردستان صورت گرفته باشد) از اداره امور بیگانگان درخواست  کارت اقامت نمایید و همچنین بعد از پنج سال از اقامت شما در کردستان میتوانید از وزارت داخلی دولت کردستان درخواست اعطای ملیت عراقی را هم بنمایید

ثبت شرکت وفعالیتهای تجاری

در صورتی که شما در کردستان عراق شرکت  به ثبت برسانید پس از اتمام مراحل تاسیس شرکت شما می توانید از اداره امور بیگانگان درخواست دریافت کارت اقامت را بنماید و همچینن می توانید برای کلیه کارمند های خود در شرکت نیز درخواست صدور کارت اقامت را بنماید

اشتغال در شرکت

در صورتی که شما در کردستان عراق در شرکتی کار می نمایید یا به صورت آزاد مشغول به کار هستید شرکتی می توانید برای شما از اداره امور بیگانگان درخواست صدور کارت اقامت بنماید البته در اگر در شرکتی کار می کنید خود شرکت موظف می باشد که برای شما این کار را انجام دهد ولی اگر در هیچ شرکتی کار نمی کند با پرداخت 250 دلار به بعضی شرکت ها میتوانید برگه تاییدیه آن شرکت را دریافت کنید برای تسهیلات امور اقامتی


برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق ایمیل یا شماره های تماس با ما سوالات خود را مطرح کنید